Nu möjligt att köpa fiskekort online

Nu går det att köpa Rämshyttans fvof:s fiskekort online via Fiskekort.se. Rämshyttans fvof:s fiskekort finner ni via www.fiskekort.se/Ramshyttansfvof. När ni handlar fiskekort online gör ni det med ert vanliga betalkort (Visa/Mastercard) och ni får fiskekorten som både sms och mail.

Föreningen har valt att erbjuda fiskekort online av främst två orsaker. För det första så ökar tillgängligheten för de som vill fiska i våra vatten och för det andra så underlättar digitala fiskekort föreningens administration. Administrationen minskas inte minst då man kan minska kontanthanteringen samtidigt som de digitala fiskekorten automatiskt redovisas per slag så att föreningen kan få ut bättre och snabbare statistik. De digitala fiskekorten minskar också arbetet för den som samlar in pengar och delar ut fiskekortsblock, kartor och fiskeregler till våra återförsäljare.

Ni som väljer att köpa fiskekorten online kommer även att få möjligheten att rapportera in era fångster av öring i våra vatten. Dessa uppgifter önskar vi för att bättre kunna veta hur vi ska bedriva fiskevård och även för att in information om hur fisken mår i våra vatten. Även ni som väljer att köpa papperskort kan rapportera in fångststatistik på vår hemsidas förstasida.

Med detta hoppas vi att ni som fiskar i våra vatten upplever detta som ett välkommet komplement till dagens fiskekort i pappersform.